DC Universe : Rebirth (Ιούνιος ’16)

Σαν να μην έφτανε που έπρεπε να διαλέξουμε με ποιού το μέρος να είμαστε στην ταινία BATMAN VS SUPERMAN, η DC βάζει ακόμα ένα δίλημμα μπροστά στους fans των comics της αφού τον Ιούνιο αρκετοί απο τους τίτλους της DC γίνονται “reboot” ή αν προτιμάτε τον όρο REBIRTH : ξανα-γεννιούνται!

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο δύσκολο ειναι να διαλέξουμε ποιά comics να αγοράσουμε όταν συμβεί το REBIRTH τον Ιούνιο, πιο κάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις για ποιά comics “θα ΠΡΕΠΕΙ” να διαβάσετε απο τις νέες κυκλοφορίες του Ιουνίου.

“The Flash” #1
Writer: Joshua Williamson
Artist: Carmine Di Giandomenico

“Green Lanterns” #1
Writer: Sam Humphries
Artist: Robson Rocha

Ο Geoff Johns (DC Entertainment Chief Creative Officer) λέει πως ο σκοπός αυτού του rebirth ειναι να επικεντρωθουν στον πυρήνα των χαρακτήρων και φυσικά στο σύμπαν μέσα στο οποίο βρίσκονται. Έχουν προσληφθεί σεναριογράφοι και σχεδιαστές με μεγάλη προϊστορία στο γράψιμο ιστοριών των σούπερ ηρώων της DC. O Dan Jurgens επιστρέφει για το comic του SUPERMAN όπως επίσης και ο βετεράνος Peter Tomasi και ο Scott Snyder ο οποίος θα γράψει κάποιες ιστορίες για τον BATMAN. Στην προσπάθεια να φέρουν και νέο αίμα μέσα στα comics τους, η DC προσλαμβάνει τον Joshua Williamson για τα comics του FLASH και τον Sam Humphries για την σειρά των GREEN LANTERNS.

 

WW-RBN-Cv1-b1178

“Wonder Woman” #1
Writer: Greg Rucka
Artist: Liam Sharp

“Wonder Woman,” Volume 1 TP
Writer: Greg Rucka
Artist(s): Drew Johnson, J.G. Jones, Ray Snyder, Shane Davis, Sean Phillips and James Raiz

Greg Rucka αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου την WONDER WOMAN. Στο παρελθον είχε γράψει 31 τεύχη για αυτήν απο το 2003 μέχρι το 2006. Μαζί του ο  σεναριογράφος Liam Sharp, ο οποίος παραδέχεται ότι μετά απο 30 χρόνια σε αυτή την βιομηχανία σχεδιάζοντας τον Judge Dredd, τον Incredible Hulk και τον Spawn, αυτή θα ειναι η πιο σημαντική σχεδιαστική δουλειά της καριέρας του. Όπως προσέξατε στην πιο πάνω λίστα, η DC θα ξανακυκλοφορήσει τα 31 τεύχη του Rucka σε ένα ωραίο trade paperback volume!

 

“Action Comics” #957
Writer: Dan Jurgens
Artist: Patrick Zircher

“Detective Comics” #934
Writer: James Tynion IV
Artist(s): Eddy Barrows and Eber Ferreira

 

 

DCU-RB-Cv1-c4d28

“DC Universe: Rebirth” #1
Writer: Geoff Johns
Artist(s): Gary Frank, Ivan Reis, Ethan Van Sciver, Phil Jimenez and others

Εδώ ειναι που αρχίζουν όλα. Το μέλλον και το παρελθόν του DC Universe ξεκινάει εδώ. Προσέχετε να μην διαβάσετε spoilers σε online forums ή στο Facebook! Ακόμα και να μην υπήρχε όλο αυτό το απίστευτο hype με το DC Universe Rebirth event, αυτό το comic θα ήταν στην κορυφή της λίστας των comic που θα πρέπει να αγοράσετε αυτό τον Ιούνιο λόγω του σεναριογράφου του: Geoff Johns που ειναι και ταυτόχρονα ο DC Entertainment Chief Creative Officer, ο οποίος έγραφε 2 με 3 τίτλους τον μήνα όταν το The New 52 είχε κάνει launch. (“Justice League”, “Green Lantern” and “Aquaman”) 

H DC θα τον χρησιμοποιήσει προς το παρόν για 2 τίτλους: “DC Universe: Rebirth” #1 και σαν συν-σεναριογράφος για το comic “Green Lanterns: Rebirth”. Είναι σαν να έχεις τον Micheal Jordan στην ομάδα μπασκετ σου και να τον έχεις στον πάγκο. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η DC θα τον χρησιμοποιήσει και για κάτι άλλο στο προσεχές μέλλον.

 

WackyRace-Cv1-1cb57

“Wacky Raceland” #1
Writer: Ken Pontac
Artist: Leonardo Manco

Εσείς ποια comics σκοπεύετε να αγοράσετε αυτό τον Ιούνιο? Τί νομίζετε για το Rebirth της DC? Αφήστε ένα σχόλιο απο κάτω αφού ρίξετε μια ματιά στα διάφορα εξώφυλλα:

 

 

 

Leave a comment